Servicii

Catering în școli și grădinițe

Cu o experiență vastă în domeniu cateringului pentru școli și grădinițe, Euro Kras Trading este soluția ideală pentru prepararea meselor celor mici. Știind că alimentația joacă un rol deosebit de important când vine vorba de o dezvoltare echilibrată, utilizăm pentru prepararea mâncării ingrediente atent selecționate și mereu proaspete.Carnea de pui, care este atât de importantă în dezvoltarea picilor, este achiziționată de la abatorul Fermă Dor – Podu Iloaiei Nu folosim amelioratori de gust și nici conservanți. Toate produsele de panificație, patiserie sunt făcute în bucătăria noastră. Borșul, pe care îl punem în ciorbele mult adorate de cei mici, este fix borșul din cămară bunicii, acel borș de puțină pregătit cu drag de către bucătării noștri.

Petreceri Copii

Aveți de sărbătorit un eveniment deosebit de important, unic, din viață dumneavoastră? Contactați-ne și noi ne vom ocupă de toate detaliile, oferindu-va produse de înalta clasa la prețuri deosebite.

Evenimente Iași

Indiferent de eveniment, fie ca asiguram catering pentru o petrecere corporate, privata sau nunta, imbratisam posibilitatea de a personaliza meniurile de baza pentru a face fata preferintelor culinare ale clientilor si cerintelor bugetare.

Ce spun clienții

“Recomand, servicii și mâncare de top! ”

Doina G.
“Mâncare foarte bună, servicii de calitate”
FLorin m.
“Recomand mâncarea excelenta!! curată și îngrijită locație ”
Georgiana G.